kaasboer niek

Over ons

Boerenkaas Kampioen

Welkom op de website van Kaasboer Niek. Kaasboer Niek is de kaasspeciaalzaak uit Schoorl. Onze Hollandse kaas is afkomstig uit de Beemster polder en Lutjewinkel. Deze kaasmakers maken heerlijke kaas op een authentieke wijze. Door deze bijzondere bereiding en de kortere pekeltijd is de kaas van jong tot oud lekker smeuïg en minder zout.

Onze boerenkaas is veelal afkomstig uit het Groene Hart en de regio Stolwijk. Op deze boerderijen wordt de ambacht van kaasmaken al generaties overgedragen. Met weidemelk wordt hier met liefde, passie en trots uitstekende kaas en de lekkerste boerenboter gemaakt. De biologische Jersey-koeienkaas komt van het eiland Goeree-Overflakkee.

Verder hebben wij verscheidene buitenlandse kazen en adviseren wij u graag bij het maken van een kaasplankje. Daarnaast maken wij verschillende soorten kaasfondue zodat deze zo toegankelijk of pittig is als u zelf lekker vindt.

Naast al deze soorten kaas hebben wij ook een assortiment van Italiaanse delicatessen zoals: wijnen, koekjes, koffie, olijfoliën, azijnen en snacks.

Wij maken op verzoek een cadeaumand met de inhoud die u leuk vindt.